SQLSaturday Budapest 2015

by Horváth Zoltán 5. március 2015 16:09
Újra SQLSaturday Budapesten!

Idén is megrendezzük Budapesten a SQLSaturday nevű rendezvényt!

Ezúttal április 18-án, a SZÁMALK épületében leszünk. A program a www.sqlsaturday.com/376/schedule.aspx címen már elérhető.

Regisztrálni a www.sqlsaturday.com/376/eventhome.aspx oldalon tudtok, a "REGISTER NOW" feliratú gomb megnyomásával, majd adataitok kitöltésével. Ha már tavaly is voltatok, akkor a múlt évben létrehozott azonosítótokkal érdemes előbb belépni, ugyanis az akkor megadott adatokkal előre kitöltik a regisztrációs űrlapot.

Minden egyéb információt elértek az utóbbi weblapon.

Rendezvényünkre a belépés ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Érdemes sietni, mert a résztvevők lehetséges létszáma korlátozott!

 

Újdonság, hogy ezúttal április 17-én, pénteken lesznek pre-con oktatások. Itt egy-egy témában tartanak nemzetközi előadóink oktatásokat, egy egész napon át kifejtve az adott témakört. Ezek ugyan - a SQLSaturday-jel ellentétben - nem ingyenesek, de ilyen könnyen aligha lehet fókuszáltabb képzéshez hozzájutni.

A precon-tematikákról és egyéb adminisztratív részletekről hamarosan itt is hírt adunk, illetve a már regisztráltak is értesülni fognak ezekről emailben.

 

Várunk titeket!

Tags: ,

SQLSaturday

Megjegyzés Hozzáfűzése

  Country flag

biuquote
  • Megjegyzés
  • Előnézet
Loading