Meetup szerdán!

by Horváth Zoltán 22. szeptember 2013 23:33
Elindul az őszi szezon! A szeptemberi meetup a Microsoftnál lesz, online helyreállítás és SSAS partícionálás lesz terítéken. Belépő most sincs, regisztráció viszont szükséges: http://www.meetup.com/HUG-MSSQL/events/141632322

Elindul az őszi szezon!

A HUG-MSSQL, a PASS magyarországi tagozatának következő rendezvényén Berke Jani kollégánk (L|T|B) a magas rendelkezésre állásról fog beszélni, majd online helyreállítást fog demózni. Megmutat jópár dolgot, amit ha beültettek a mindennapi gyakorlatba, széles mosollyal fogadhatjátok a rázósabb helyzeteket is (még egyszer: helyreállítás :)).

A szünet után pedig megmutatjuk, hogyan lehet az Enterprise Edition partícionálását imitálni Analysis Services Standard Edition használata esetén.

A pizzát házigazdánk, a Microsoft Magyarország állja. Autóval érkezők a Gázgyár utcán parkolhatnak, tömegközlekedőknek pedig itt található bővebb információ.

Rendezvényeink, mint rendesen, ingyenesek. Mindenképpen jelentkezzetek a meetup.com-on (http://www.meetup.com/HUG-MSSQL/events/141632322/), és gyertek el jól!

Tags:

Megjegyzés Hozzáfűzése

  Country flag

biuquote
  • Megjegyzés
  • Előnézet
Loading