Szia, miben segíthetek?

by Horváth Zoltán 13. március 2012 17:59

A HUG-MSSQL pályázatot hirdet!

A tagok szabadon beküldhetik SQL Serverrel kapcsolatos konkrét problémáikat, a HUG-MSSQL pedig ingyen és bérmentve kielemzi ezeket, és az önkéntesek legjobb tudásának megfelelően visszaküld egy megoldást. A következő élő eseményen (meetupon) pedig bemutatjuk a megoldás menetét is.

A feltételek

  • Élő problémát kell benyújtanod. Persze a fejtörőket is szeretjük, de sokkal jobb, ha kézzelfogható haszna lehet a segítségnyújtásunknak.
  • A probléma beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy bemutassuk a problémát. Természetesen igyekszünk a technikai oldalát megfogni a dolognak. Nyilván mi is minél kevesebb "leleplező" információt szeretnénk kiszivárogtatni pl. egy épp fejlesztés alatt álló rendszerről :) Nem fogjuk kihirdetni, ki küldte az adott problémát, csak ha kifejezetten hozzájárulsz.
  • Garancia nincs. A HUG-MSSQL önkéntes alapon, nem szerződés alapján segít. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem teszünk meg mindent azért, hogy megoldjuk a gondodat.
  • A problémát szűkítsd le MSSQL oldalra, a környezet egyéb elemeihez nem feltétlenül értünk. Viszont az SQL Servernek gyakorlatilag bármelyik szolgáltatásával kapcsolatban írhatsz (relációs motor, SSIS, SSAS, SSRS, ki mibe fut bele).
  • Törekedj csak a szükséges, de elégséges információt megadására: ha kész, többszáz oldalas specifikációd van, azt ne csatold be inkább :) Helyette küldj egy kivonatot.
  • Tagnak kell lenned - ez annyit tesz, hogy a meetup.com-on már regisztráltál és csatlakoztál. (Ingyenes, nagyjából fájdalommentes is.)
  • Emailedben add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat: név, mailcím, telefonszám. Lehet, hogy egy-két információt még be kell szereznünk majd tőled, és visszakérdeznénk - ha nincs hol, akkor sajnos megfeneklik a dolog, pedig lehet, hogy a legérdekesebb problémát pont te küldted be.

Akciónk 2012. március 14-én 0 órától 2012. március 20-ig tart - éjfélig lehet beküldeni a megoldandó gondokat a szia-miben-segithetek kukac hug-mssql pont hu mailcímre.

Tags:

HUG-MSSQL

Megjegyzések (4) -

zoltanhorvath
zoltanhorvath Hungary
2012.03.13. 18:00:12 #

(A mailcím még nem él, holnapig vissza fog pattanni minden.)

János
János Hungary
2012.03.15. 9:35:20 #

Már műküdik az email igaz? Smile

zoltanhorvath
zoltanhorvath Hungary
2012.03.19. 16:02:49 #

Igen, igazság szerint már előző este működött Smile
Holnap éjfélkor viszont - egy időre - le lesz állítva. Hogy mennyi időre, az azon múlik, mennyi levél érkezik Smile

Márk
Márk Hungary
2012.03.22. 10:04:45 #

Nos, egy levél biztos érkezett  Smile

Megjegyzés Hozzáfűzése

  Country flag

biuquote
  • Megjegyzés
  • Előnézet
Loading